torsdag 25 mars 2010

Påsklov och planeringsdagar mm...

Hej!
Snart påsklov. Skärtorsdagen läser eleverna enligt ordinarie schema. Långfredagen självklart helt ledig. Påminner om att onsdagen den 14 april är planeringsdag för all personal på skolan. Det innebär att fritids också är stängt. Vi kommer då att arbeta med trygghetsarbete F-9.

Jag och min kollega Johan Michaelsson har precis träffat föräldrarådet år F-5. De frågor som dominerade var bland annat övergången mellan år 2 och 3. Era föräldrarådsrepresentanter vet mer om detta.

På fritids närmar vi oss vernissage och elevföreställning. Föräldrar med barn i ffa år 3 är varmt välkomna till skolan den 15 april.

I år 3 och 5 pågår just nu genomförande av nationella prov.

Vi börjar att få ordning på datorer och nätverk nu. Det känns bra. Fråga gärna elever om de filmer de sett i samband med hälsa/trygghet. Dessa är ett bra exempel på hur vi kan utnyttja nätet för att öka kvaliteten i undervisningen.

Till sist...det är kul att se vilken aktivitet det blivit på rasterna sedan klasserna fått tillgång till nytt material. Just nu pågår en rugbymatch utanför mitt fönster...

/ Henrik

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar